Bemutatkozás - Cool4u Systems Kft.

„TARTSON VELÜNK AZ ÁRAMLÁSBAN!”

A Cool4U Systems Kft. küldetése, hogy magas minőségű, környezethatékony termékeket biztosítsunk versenyképes áron vásárlóinknak. Hosszú távon kívánunk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, központi fókuszban a humán tőkével, partneri kapcsolatokkal és innovatív megoldásokkal. Csapatunk 2001 óta a klíma-, hűtés-, és légtechnika területén dolgozik.

2002 óta képviseljük a kínai Gree márkát Magyarországon, amely mára az egyik legismertebb légkondicionáló branddé vált a piacon. A gyár projekttermékei is, mint a GMV rendszerek, a Versati hőszivattyúk, a folyadékhűtők és fan-coilok a megszokott magas minőséget képviselik versenyképes árakon.

Kínálatunk további részét az olaszországi gyárak termékei alkotják: Maxa folyadékhűtők, rooftopok és légkezelők, a BPS fan-coilok, valamint a Thermokey szárazhűtők. 2008 óta kiemelkedő figyelmet fordítunk az ipari hűtési technológiákra, megújuló energiát hasznosító rendszerekre, komplex hűtési és fűtési egységekre, légkezelésre.

Legyen szó értékesítésről, műszaki háttértámogatásról, méretezésről vagy tervezésről, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Felismerve a tudás és az információ áramlásának fontosságát, folyamatosan képezzük magunkat és a megszerzett ismereteket oktatások, szakmai tréningek keretében adjuk át partnereinknek is. Szerződéses szakszerviz hálózatunkkal azonnali megoldást tudunk nyújtani kivitelezésben, beüzemelésben, vagy hibakeresésben egyaránt.

Tekintse meg kínálatunkat, referenciáinkat oldalunkon és keressen minket bizalommal.